top of page

Gun jezelf de kennis 
die je groei bevordert

Maak de reis door je brein.
Je leert jezelf kennen als nooit tevoren.
Je maakt bewuste keuzes over je relaties,
je werk en je gezondheid. 

Bewust van je grenzen

Waar zou je nu staan als geen overtuiging in de weg stond om je droom waar te maken?

Een zweverig gevoel?
Nu heb je het gevoel dat vanuit uw hart spreken zweverig is. Alles moet getoetst worden aan feiten en moet objectief bekeken worden. Wat dat dan ook mag betekenen? Hoe ver bent ge dan van uzelf verwijderd? Je hebt een energielek. Je kent uw eigen droom niet meer of denkt hem nooit meer te kunnen bereiken. In jezelf zit gemis en ontevredenheid. Iets ontbreekt en je voelt het in je hele lijf. Deze gebeitelde overtuigingen door opvoeding en ervaringen beheersen je leven.

Op het juiste spoor.
De gebeitelde overtuigingen kan je wel veranderen. Door samen te kijken waar en wanneer deze in uw leven gekomen zijn begrijp je plots waarom je al die keuzes gemaakt hebt. Je begrijpt plots veel beter dat de oplossingen in jezelf zitten. Uit elke ervaring hebt je talenten ontwikkeld die energie geven als je ze gaat gebruiken. Door de juiste vragen te leren stellen zal je verrast zijn wat uw mogelijkheden zijn en welke richting je uit wil gaan.

Uitstralen wie je bent en wat je kan zal uw omgeving sprakeloos maken. Gelukkig, energiek en die dingen doen die u gelukkig maken. Wordt die persoon waarvan iedereen dacht dat je die niet kan worden.

Met drie sessie wordt je bewust hoe dit in zijn werk gaat. Je krijgt vertrouwen in de werking van je brein en maakt betere keuzes. Investeer driehonderdzestig EUR voor jezelf.

Neem contact op. Of via mail mieke@gavetas-coaching.com of +32(0)474 87 26 06. Ik help je graag verder.

P1010614_edited.png
P1010614_edited.png

Groei in eigenwaarde

Stap over je drempel en ontdek jouw creatieve talenten.

 

Herken je wat je voelt en denkt?

Spanningen in je lichaam? Druk op je gezondheid?
Onderdrukken van je gevoelens en gedachten?
Overtuigingen over wat je kan en mag of wat je moet?

 

Je zoekt antwoorden en oplossingen.

Zoek je een oplossing voor deze obstakels waar je tegenaan loopt?
Wat staat er in de weg om je doelen te stellen en de nodige stappen te zetten om ze te realiseren?

 

Oorsprong kennen geeft inzicht en leidt naar actie

Met de PMA-vraagtechniek ontdek je de oorsprong van je doen en laten. Je realiseert je dat belemmerende overtuigingen geen nut hebben. Je leert twijfels en overtuigingen om te buigen naar werkbare daadkracht en je slaagt erin je doel te bereiken.

 

Privé en werk in balans

Daar is het toch om te doen. Bewust omgaan met je gedachten en gevoel brengt evenwicht in je relaties, gezondheid en je werk. Je merkt dat je de vrijheid hebt om goede keuzes te maken.
Je wordt de betere versie van jezelf.

 

Keuze maken: stilstaan of groeien.

Ontdekken dat je alles in handen hebt om creatief, assertief en met vertrouwen in je leven te staan, maakt je gelukkig..

Je kiest ervoor om vijf of zeven sessies te nemen. Dan investeer je voor vijfhonderd of zevenhonderd EUR in jou toekomst. Plan je eigen traject en neem contact op via mieke@gavetas-coaching.com of +32(0)474 87 26 06. Ik help je graag verder.

bottom of page