top of page
afb-domeinmail_edited.jpg

Heb je het gevoel dat er iets ontbreekt in je leven? Je droomt ervan een sprong te maken in je persoonlijke ontwikkeling. Je hebt zoveel plannen die je graag wil realiseren.

Je gedachten belemmeren je ontplooiing. Herken je jezelf in deze gedachten?
Je kunt het niet, je mag het niet, je hebt geen budget, en wat als het mislukt? En wat zullen je familie, vrienden, de mensen… zeggen. Je bent onzeker, en hebt ook een flinke dosis faalangst.

Deze twijfels en onzekerheden houden je tegen om je droom te realiseren. Je voelt je niet begrepen, en dat werkt op je gezondheid en je reacties. Alle onderzoeken wijzen uit dat er geen fysieke oorzaak is voor jou klachten. Er wordt gezegd dat het tussen je oren zit. Jijzelf voelt wel de pijn en het ongemak. Je reacties en overtuigingen weerspiegelen niet wie je echt bent.

Het is niet zo moeilijk om overtuigingen in jouw voordeel te veranderen. Met de PMA vraagtechniek krijg je inzicht hoe je je overtuigingen hebt opgebouwd en hoe die invloed hebben op al je keuzes. Overtuigingen die bij je passen geven je rust en zelfvertrouwen, wat dan ook invloed heeft op je gezondheid en je reacties. Het voelt veel beter en vrijer. Dat heb ik letterlijk ook ervaren.

Mijn naam is Mieke Baksteen. Ik ben PMA coach en help mensen inzicht te krijgen hoe ze spanningen, conflicten en onverwachte gebeurtenissen beter aankunnen. Het leven zit dikwijls vol tegenstrijdigheden. Ik vind het beeld van de trekker met een rugzak op een bergpad een mooie metafoor om jezelf te ontdekken en welke weg je wil bewandelen. Wat zit er in die rugzak, wat is ballast en wat wil je behouden. PMA heeft me bewust gemaakt dat veel overtuigingen enkel belemmeringen zijn. Ik gun je ook om dat te ontdekken.

Het is ook geen toeval dat ik de opleiding PMA gevolgd heb en dit is een mooie aansluiting op mijn opleiding gezinswetenschappen. Juist door PMA methode heb ik de antwoorden gekregen om in mijn kracht te gaan staan en anderen meer te begrijpen. Ik kies resoluut om mijn hart te volgen en mensen te helpen hun eigen keuzes te maken zodat ze net als ikzelf  beter op eigen kracht gaan leven. De acties en verandering liggen bij jezelf.


Ben jij ook nieuwsgierig hoe dat werkt? Wil je weten hoe de PMA methode helpt om de oorzaak van je belemmerende gedachten te vinden? Een spannende en bevrijdende reis door je brein. Alles is aanwezig, je zal het snel ontdekken
Ik nodig je graag uit om contact op te nemen om je meer informatie te geven over de werking van je brein.

bottom of page