afb-domeinmail_edited.jpg

Ik ben Mieke,
 

Met heel veel zorg en respect wil ik je graag helpen wanneer je door omstandigheden in moeilijke situaties terechtgekomen bent.

Ik luister actief, onbevooroordeeld en onbevangen en help je bewust worden hoe het mentale impact heeft op je leven. Door specifieke vraagstelling ga je herbeleven. Dit is bewustwording van al wat je beïnvloed heeft waardoor je geworden bent wie je nu bent


Heb je de wens om toch meer jezelf te worden en minder met bepaalde overtuigingen en angsten te leven? Door je sterker te maken help ik je bewust worden van je talenten en naar mogelijkheden kijken om je talenten uit te werken.
In je talenten  geloven is ongelofelijk belangrijk. Je krijgt opnieuw vertrouwen in jezelf en kan mensen ook beter begrijpen.

Dit is een eerste stap om passie en vreugde terug te vinden om verder toekomst uit te werken, goede relaties op te bouwen, je gezondheid te verbeteren en dit met enthousiasme te ervaren.
Ik vind het schitterend je te zien leven, te merken dat je je begrepen voelt en je je passie kan uitwerken.

                        Een gevoel  dat perspectieven opent voor je toekomst.

Hoe ik deze expertise bereikt heb? Door opleidingen te volgen voor coaching, gezinswetenschappen, door vrijwilligerswerk, door professioneel werk, maar voornamelijk door eigen ervaringen en aandacht te hebben voor de bagage die  mensen meedragen die ik begeleid.