top of page

Wat heeft GaveTas - coaching jou te bieden?

Zijn de volgende gedachten herkenbaar voor jou?

Ik kan het niet, ik mag dat niet (dat mag niet), ik heb er niet de middelen voor, en wat zal…. (vul zelf maar in) ervan zeggen?.

 

Je hebt vaste overtuigingen die je keer op keer toepast.
Als je er goed over nadenkt zijn ze niet helpend. Je bereikt eerder het tegenovergestelde. Je doet alles om wat je wil bereiken te doen mislukken. Bewust of onbewust.

Ook mogelijke consequenties belemmeren je. Ze gaan me uitlachen, niet serieus nemen, ik wordt niet begrepen? Hoe ga ik rond komen? Wat als…(vul zelf maar in).

 

Je gedachten houden je gevangen en je hebt de sleutel in je zak!

Je hebt symptomen waarvoor geen oorzaak gekend is. De klachten worden psychosomatisch behandeld. De conclusie van jezelf is dat je er mee moet leren leven en je arts bevestigt dit.

 

Wat zal het je opleveren als je de oorzaak van je klachten kent?

Je komt te weten waar en wanneer je je gedrag aanleerde. Je wordt bewust dat hun oorsprong in het verleden ligt. Loslaten van die belemmerende gedachten zorgen voor kracht en energie.
De vraagtechniek van de PMA methode helpt je de belemmerende overtuigingen vinden. En wat meer is, het gebeurd op een veilige manier en samen met je coach.

 

Je ontdekt wat je wel kan., hoe je belemmerd werd door ‘niet te mogen’.
Je vindt de juiste manier en middelen om je doel te bereiken. Je leert je lichaam kennen en weet hoe je reageert. Het besef groeit dat je alles in handen hebt. Ons brein en lichaam werken altijd samen.


Is het voor jou een droom om je doel te bereiken en gezond en gelukkig door het leven te gaan? ..

bottom of page